Nytt Kontrakt säkrat !!

Igår vann vi på Idrottsparken i Billesholm med 4-0 och därmed säkrade vi nytt division 5 kontrakt. Det var riktigt skönt att få känna att man får spela div 5 fotboll även nästa säsong.
Själva matchen var ingen större höjdpunkt där vi var det bättre laget i första halvlek men Billesholm hade sina farligheter tack vare några få misstag som Billesholm kunde förvaltat på ett bättre sätt.
Innan första halvlek var slut stod det 3-0 till Ekets Goif som till sist vann matchen med 4-0 och därmed säkrade ett nytt kontrakt.

Vad mer kan man säga om den hyfsade matchen på idrottsparken!?

Nämn värt var att Eket inte hade tagit ledningen sedan den 17 Juni hemma mot Bälinge. Det är rent ut sagt för j***a dåligt.
Däremot ligger vi på en 5:e plats i nu läget, fast Viken har en match mindre spelad och möter Åsljunga i den.

Kommande matcher för IFK Rössjöholm, Åsljunga och Eket:

IFK
har kvar att möta:

* Skälderviken (H) 3/9
* Bälinge (H) 6/9
* Viken (B) 12/9
* Hittarp (H) 20/9
* Billesholm (B) 27/9


ÅSK har kvar att möta:

* Viken (B) 3/9
* Skälderviken (B) 8/9
* Eket (H) 12/9
* Kullavägen (B) 20/9
* Förslöv (H) 27/9


Eket har kvar att möta:

* Båstad (H) 6/9
* Åsljunga (B) 12/9
* Skälderviken (H) 20/9
* Bälinge (B) 27/9

Matchmaking !!!

Idag ska jag visa er vilken rank man börjar med respektive slutar med.
Jag själv är Major 3, dvs att jag är i grad 3 som Major. Man börjar med Recruit som är börjar till soldat eller vad man ska kalla det och man avslutar sin karriär där som Gunnery Sergeant. Sen påbörjar man sin officer karriär genom att börja som Lieutenant och avslutar som General vilket är det högsta man kan komma upp i.

Man kan säga att man har haft det tufft i sin Halo 3 karriär eller vad man säger, det har inte varit det lättaste. Något som jag hatar är när man spelar Rankade Matcher att man förlorar sin nuvariga ranking, dvs om du har 28 i highest skill och låt oss säga att du förlorar två matcher i rad då faller du tillbaka till 27 i highest skill, det är lite knäppt.
Sen finns det en annan möjlighet att man förlorar poäng till sina EXP och det gör man om man (quitar) lämnar spelet innan det börjat eller inne i spelet då man känner att man inte har någon chans mot de andra man möter.
Det är rätt så bra tycker jag, för det måste vara en bestraffning så att de fattar att de inte kan hålla på så hela tiden utan blir själv drabbad i så fall.

Nu kommer jag till vilka olika spel det finns inom Matchmaking. För er som vet så är det här ingen nöjhet, men däremot för er som inte vet så finns det både Rankade Matcher, Vanliga Matcher, där alla möter alla dvs i svårighetsgraderna. och custom games som man själv kan fixa och lira.

I spelen kan man spela helt själv eller ingå i lag. Lagen kan bestå allt ifrån 2 spelare/lag upp till 8 spelare/lag inom de vanliga matcherna eller som de kallas i USA Social Matches.



Halo 3

Tjenare  Kära läsare !!

Idag har min käraste sidan ( förutom bildagboken) fått nya uppdateringar. I början ville jag så gärna haft ett annat utseende men orkade inte bry mig lika mycket och i igår tror jag en vän till mig gjorde nya uppdateringar på sin blogg och blev både glad och irriterad för att han hade lyckats med något som inte jag kunde uppnå.
Idag så frågade jag till och med honom om han kunde visa mig, men han ville först inte hjälpa mig eftersom fler kanske skulle göra likadant som honom eller bättre. Men till sist så fick jag det jag ville och nu under eftermiddagen/ kvällen så gjorde han huvudrubriken m m och nu är jag en av de mest lyckligaste på jorden.
Ett stort Tack till Andreas Hjalmarsson som har bekämpat mycket hårt arbete och tagit sin lediga tid till att hjälpa mig och besök gärna hans blogg som är: http://andhja.blogg.se/

Nu är bloggen bara hädanefter till för Halo 3 bruk och mer Halo 3 snack kommer att komma. Fortsättning följer i denna intressanta Halo 3 bloggen. Vid frågor om turneringar, andra viktiga frågor om något annat var vänlig och kontakta mig på: [email protected] eller http://kissikassen.blogg.se/ 



Back to Business

Nu är semestern över och det är tillbaks till bloggen och komvux.

Förra veckan hade vi ju som tidigare nämnt hemma match mot IFK Rössjöholm som vi vann med 2-1.
På våren hade vi BARA tagit 18 poäng, vilket jag ser det som icke godkändt. Därför vi borde tagit minst 3-5 poäng mer än vad vi gjorde, men glöm inte vi tog poäng mot Hittarps IK och vi var dessutom nära att avgöra. Det är bara 2 lag som har tagit poäng mot Hittarps IK och det är vi och Vikens IK, som står för motståndet imorgon dagens match på Vikvalla kl 15:00.
Hemma mötet mot Vikens IK finns det inte så mycket om att säga, bara att vi fick 1 poäng och en utvisning och det kan ni nog gissa vem det var som fick den och gjorde så att dem fick en straff och därmed kunde kvittera och ta med sig en poäng hem till Viken.

Imorgon är det en ny match med många nya möjligheter och ingenting att förlora. Får hoppas på en välspelad match mot Viken även om inte deras plan är mycket och hurra för, fast man får ju göra bästa av situationen och ta tjuren vid hornen.
Vad finns det då att säga om Viken ?
Jo, det är ett skickligt och rutinerat lag som spelat mestadels i division 5 och vet vad som gäller. Bra defensiv och vassa målskyttar som visar vart skåpet ska stå och att man inte behöver göra det snyggt för att vinna sina matcher.
Viken har inte släppt in så många mål och glöm inte, det har inte vi heller!!

Vikens 3 senaste matcher :
omg 15 Skälderviken - Viken 0-5, omg 13 Båstad - Viken 0 -5, omg 12 : Viken - Billesholms GIF 1-2  

Ekets 3 senaste matcher :
omg 15 Eket - IFK Rössjöholm 2-1, omg 12 Kullavägen - Eket 2-1, omg 11 Eket  - Bälinge 2-0.

Träningsmatcherna inte inräknade!!!

Bör förbättras :

* Snacket är det första som behövs. Kommer snacket, kommer löpningarna och skapar därmed spelet.
* Ta bort det negativa gnället efter ett backlängesmål.
* Börja rulla bollen och hålla den på marken, p g a vår längd inte räcker till.
* Komma med bättre humör på matcherna. / Antes idé.
* Sluta gnälla på domare och koncentrera sig på sitt egna spel.


Skrivare : Kennie " KissiKassen " Svensson # 1. 2008 - 08- 15

RSS 2.0