Kiss Fredags chat v.5

Hej och välkomna till ännu en vecka med Kiss fredags chat. Idag är det fin besök från ekets blogg och bloggaren som har kolla på det mesta och det är inte mindre än Marcus " Smögge " Svensson och högermittfältare i Ekets A-lag. 

 
1. Vilken plats inom laget saknar vi en bra spelare? Målvakt, back, mittfältare eller kanske en anfallare.  Varför?

 Med ankomsten av Petter och Jes har vi täkt upp både i försvaret och på mitten. Det vi i dagsläget behöver är en motoriskt målskytt (finns potential inom laget att en sådan kan träda fram ur den befintliga spelartruppen) samt att vi behöver en målvakt till för att ge dig, Kennie, nyttig sparring. Punne, som jag har försått det, har lagt handskarna åt sidan vilket innebär att vi nu endast har en målvakt, ankomsten av ytterliggare en kan bara vara av godo.
 


2. Tycker du Kenneth gör rätt som vill spela med 2 anfallare istället för 1 anfallare?

 Absolut! Som offensiv spelare är jag såklart förespråkare för en offensiv fotboll. Förra året, när vi spelade 4-5-1, hade vi stundtals stora problem med att fylla på i vårt anfallspel. Försvarspelet var i det närmaste fläckfritt, i anfallet saknade vi tyngd och snabbhet. Kanske att denna förändring kan leda till fler målchanser, ett tempostarkare spel och fler mål!

 


3. Kan vi locka till oss fler åskådare till våra hemma matcher i år?

 Allting handlar om resultaten vi gör. Går det bra så kommer också fler supportrar och tittar på oss. Tyvärr spelar vi "endast" i division fem, således får vi fortsatt förlita oss på vår lilla men trogna supporterskara som ständigt är med oss. Det gynnar oss inte direkt att bli två derbymatcher fattigare (ÅSK) eller att majoriteten av motståndet är okänt för den stora massan. Men återigen, bra resultat och topplacering i tabellen brukar locka fler människor till Ryavallen.
 

 
4. Vad anser du om att vi fick möta Fagerhults IF i Dm?

 Man måste bara älska derbymatcher! När vi nu går miste om dubbelmötet med ÅSK i serien var det såklart en glad och trevlig överraskning att Fagerhult är en av motsåndarna i DM. Sett till divisionsplaceringarna hade vi kanske önskat lag lite högre upp för tuffare matchning men i ett derby kan allt hända, så jag grämer mig inte för mycket. Det är många av oss som aldrig haft möjligheten att möta Fagerhult i seniorsammanhang så det ska bli trevligt att besöka Junexvallen! 
 
5. Fem snabba:
 
Kyckling eller Fisk
Ishockey eller Bandy
Solsemester eller Vinter semester
Helsingborgs IF eller Malmö FF
Ryavallen eller Örkelljunga IP
 

...Nu säger vi tack det Marcus "Smögge " Svensson för sin medverkan hos Kiss Fredags chat v.5. Tills det får ni ha en trevlig vecka och en underbar helg !!

Kiss Fredags chat v.4

Idag är min gäst inte mindre än Oskar Nilsson. Killen som sliter som ett djur på mitten och som kunde gått till en annan klubb så bra är han, men istället väljer han att stanna i Eket i alla fall ett år till.


1. Är det tuffare konkurrens bland platserna i år jämfört med förra säsongen ?

 Ja, vi har inte tappat några lirare och fått en och annan förstärkning så det gäller att ligga i på träningarna.
 


2. Hur långt räcker Eket till i år jämfört med förgående säsong ? Varför hamnar vi just där som du tror ?

Jag har tittat i spåkulan och sett att det blir en topp 3 placering, publiken på Ryavallen kommer få jubla i år.



3. Vilka egenskaper saknade vi förra säsongen, som gjorde att det " bara " blev en 6:e plats ? För dålig koncentration/passningsspel eller någon annan viktig del ?

Möjligtvis att vi saknade en anfallare av rang men nu ska jag ta steget upp så då är ju det löst.



4. Hur tuffa är lagen på denna sidan av Skåne jämfört med Helsingborgs lagen ? som kanske: Bättre bollförande lag, tuffare i närkamperna ,mer spelskickliga eller något annat ?

Det ska bli intressant att möta bönderna från öst. Kul med lite nya lag men ändå ha kvar lite gamla rävar. Tror att de blir mer fysik och mindre finlir i denna serien.



5. Fem snabba
 
Wii elr Playstation
Premier League
elr La Liga
Gerrard elr  Fabregas
Family Guy elr Simpsons
Tv elr Bio

...Nu säger vi tack det Oskar Nilsson för sin medverkan hos Kiss Fredags chat v.4. Will be back soon. Tills det får ni ha en trevlig vecka och en underbar helg !!

Kiss Fredags chat

Hej och välkomna till en ny serie som handlar om Ekets A-lag och där jag har gett mig ut och intervjuat spelarna om kommande säsong och mycket annat.
Först ut i premiären är vår kära vänsterback Aulon Kryeziu som fick sättas på prov direkt.


Hur tycker du det gick för laget förra säsongen ? Bra eller Dåligt !?

Jag tycker att det gick mycket bättre än förväntat. Vi spelade en bra fotboll under större delar av säsongen.
Men vi hade även våra motgångar också, då vi förlorade och spelade oavgjort i matcher vi borde vunnit, men sådan är fotbollen idag. Efter halva säsongen kände jag att vi kunde presterat bättre och avancerat längre upp i tabellen än vad vi gjorde. Överlag tycker jag att vi klarade oss mycket bra !


Vad kan bli bättre till kommande säsong ?

Förra säsongen gjorde vi 37 mål, vilket inte är så mycket. Anfallasdelen bör förstärkas med ytterligare en spelare.
Våra avslut och vårt tålamod kan bli bättre samt koncentrations förmågan under matcherna.


Hur ser du på den nya serien ? Gynnar det oss ?

Jag tror att den kan gynnas oss för att det är nya lag vi möter och att den håller en lägre standard enligt många.
Men man ska inte säga för mycket, tror ändå att den gynnar oss.


Vad är ditt individuella mål kommande säsong ?

Hjälpa laget så mycket som möjligt samt skaffa mig en större trygghet i mitt spel. Fler mål och större delaktighet i våra anfall är ett annat mål. Mina individuella utveckling satsar jag 100 % på och vill bara bli bättre.


Fem snabba !!!

Vinter eller Sommar

Mammas mat
eller Pizza
Läsk eller Vatten
Sverige eller
Utlandet
Akon
eller Usher


Därmed var det slut för denna vecka men är tillbaka nästa vecka med en ny person som intervjuas. Vem det blir får ni se nästa vecka tills det ha en trevlig helg.

Snart " Kiss Fredags chat "

Tjenare !!

Imorgon kommer det komma ett snackis hörn i min blogg. Där jag vill höra och se spelarna, publiken och andras syn på Ekets A-lag och inget annat. Vill höra spelarnas reaktioner och deras syn på vår fotboll och hur den ska göras för att kunna bli bättre och vad som gått dåligt som sedan kan bli bättre.

Imorgon som sagt kommer det att komma upp på bloggen och hörnan kommer att heta: Kiss Fredags Chat.
Det kommer bara att vara fredagar hädanefter och tiden kommer att vara ca 15:00.
Så lägg det på minnet !!

RSS 2.0