Säsongssummering 2009

Då var dags att börja skriva i bloggen ytterliggare en gång. Man har nu hunnit med en del plugg och Pedagogik 1 avklarad men man har lite kvar att ta igen.

Har väl inte hunnit smälta de 2 tunga titlarna som man fick beskåda på Ekets årsavslutning, där man fick för: Bästa A-lagspelare 2009 och Förtjänstfull prestation i Ekets GoIF. Har faktiskt inte hämtat allt det positiva samt det negativa under säsongen.
Det såg lovande ut på förhand innan höstsäsongen tog fart där vi hade allt och vinna, men själv fick man ett besked som enligt många kom att kosta seriesegern och avancemang till div 4.
Med 8-9 poängs försprång sjönk det mer och mer, det medförde att det nästan kom att kosta ett kvalspel också. Men där Eket tog tag i spelet och med sista matchen hemma mot Treby, så var man tvungen att avgöra samtidigt som Strömsborg var tvungen att tappa poäng mot Hanaskog och Glimåkra som behövde vinna mot ett höststarkt
Sösdala som hade 8 raka matcher utan förlust.
Hur skulle det gå ?
...Jo, Eket spelade ut Treby på hemmaplan och vi fick ta igen borta förlusten mot Treby. Eket vann till sist matchen med 4-1 och siffrorna kunde skrivas till mer om Eket hade fått in fler av sina mäktiga avslut. När slutsignalen löd var det bara att invänta de andra matcherna, där Glimåkra körde över Sösdala så det stänkte om det samtidigt som Hanaskog höll undan och kunde känna sig stolta som tog seriesegern i div 5 Norra Skåne. Glimåkra tog silvret och en utav kvalplatserna samt Ekets GoIF som tog den efterlängtade 3.e platsen och sista kvalplatsen. Vilket gjorde att man hade uppnått målet 2009, men så klart var det tungt efter allt man genomgått på vårsäsongen, alla segrar, avslutandet i slutsekunderna samt mycket mer. Men efter säsongen får vi väl känna oss nöjda ändå, även efter förlusten mot Askeröds IF från div 5 som avancerade upp i rankingsystemet och gick upp till div 4.
Hur det går med min fotbollskarriär får ni veta i nästa upplaga av Kissikassen.blogg.se. På återseende !!!

RSS 2.0