Banned from Halo 3

Halo 3 Banhammer Information


If you are checking this page because of an in-game message from Halo 3, it is likely that you have been banned from Halo 3's Matchmaking system for violating the terms of use and/or committing a code of conduct violation. It is also possible in the case of an especially egregious violation, that your Xbox 360 system itself is now banned from Matchmaking. The duration of this ban will be based on the type, frequency or nature of the committed violation.

In most cases, Custom Games will still be available.For extreme cases, they will not.

Types of violation include, but are not limited to, the following example actions:

  • Manipulating network conditions to give yourself an advantage, or to the detriment of the experience for other players.
  • Modifying your Xbox 360 hardware or Halo 3 software in any way.
  • Skill or XP Boosting, deleveling, cheating or any other type of unsociable and unsportsmanlike behavior.
  • Impersonating a Bungie employee on Xbox LIVE with intent to defraud or cause harm to other players.

The following things will not result in a visit from the banhammer:

  • Lag (poor or intermittent network performance).
  • Occasional disconnects due to inconsistent network conditions.
  • Playing with the same group of friends over and over using the party system as long as this is not for the purpose of boosting.
  • Losing games over and over again as long as this is not for the purpose of boosting.
  • Winning games over and over again as long as this is not for the purpose of boosting.
  • Being polite, courteous and refraining from hate-speech and racial slurs.


The above violations cover a wide gamut of deliberate and obnoxious behaviors. The bans, when implemented are done so with rigorous checking to ensure that the innocent are not netted alongside the guilty.

Please note that while this process is automated, it is accurate. Bans are almost certainly legitimate, and will stay in force for their stated duration. To keep your matchmaking privileges in good standing, immediately cease any unsociable behavior and wait out the ban. Either way, there will be no response communication from this process.


IMPORTANT: You are ultimately responsible for the use of your Xbox Live account and Xbox 360 hardware. If a friend or relative's actions have put you in this position, please take it up with them, not us.


Title Update 2 Has Landed

Idag spelade jag Halo 3 sedan i söndags och spelade Rumble Pit och DLC och med deras nya ranking system.
Det menas med att man börjat om med ett nytt raknings system och meningen med det vet jag inte,  glöm inte att er gamla historik står kvar !!!
Frågan är bara om man kan förbättra sin gamla historik eller inte, nya achievments har också tillkommit och fick 25 extra points idag för jag klarade ett achievments.




...Fortsättning följer !!

Ekets GULDtränare

Tjenare gott folk från alla världens håll.

Tränaren som förde upp Eket är på många sätt och vis hyllad för det som han gjorde med Eket 2007.
Eket har inte haft en så bedrivande tränare eller vad jag ska kalla det, visar vägen och planerar in i den minsta detaljen hur han vill att laget ska spela.
Det har visat resultat på de två åren som han har hjälpt Eket från div 6 upp till 6:a i div 5 men förhoppningsvis blir det en 5:e plats med 2 vinster kvar av säsongen.

Förra säsongen betvivlade jag om han skulle skicka upp Eket i 5:an och trodde inte poängen skulle räcka till kval, men han lyckades på något sätt som jag inte vet hur han gjorde. Från början av Strövelstorps matchen med 0-2 underläge till 3-2 vinst är makalöst och på sättet som han gör det är obeskrivligt. När sedan första kvalmatchen var slut, stod jag och tänkte för mig själv som alltid annars, - Nej, det blir nog ingen vistelse i div 5 nästa säsong. Vilket jag inte skulle tänkt för sista kval matchen visade Kenneth Falk upp bevis på att det finns hopp och det var det visst något som fanns i hans huvud ihop med de 11 på plannen samt avbytarna och ledarna. 

Jag själv försökte och försökte trycka ur mig något positivt som så många gånger för, men det ville sig inte. 
Jag och min omtyckta megafon var inte ALLA glada för om man sig som så, det var nog för att det inte var något vettigt som kom ur den utan bara ren skit. Senare på kvällen var man bara hes och inte kunde säga så mycket. 
Gladast av personerna i Ekets GOIF var så klart ordförande Josip Rozijan och den glädjen beskrev det mesta.

Nu till själva saken i sig, lyssna Kenneth och hur publikens, styrelsens och så klart spelarnas reaktion om du skulle sticka ifrån oss och välja en annan klubb. Jag har nog aldrig haft så roligt och inte varit så mycket inspirerad till att spela fotboll i Eket om inte du varit där. Det ska du veta, tror inte jag säger det för mig själv utan för alla som spelare i Eket.: Kenneth Falk snälla stanna kvar i Eket !!!
Kan så klart inte hindra dig ifrån det, men tror inte vi kommer uppnå bättre resultat utan dig. Du inspirerar oss till att fortsätta med fotbollen och på vilket sätt du gör det, är fortfarande en olöst gåta för mig.

Skrivare: Kennie " KissiKassen " Svensson # 1    2008-09-17


Facit efter säsongen -08

God Afton


Ikväll handlar dagens inlägg om Ekets hemma- och borta statistik under den gångna säsongen.


Omgång 1 : Eket - Kullavägens BK 0-0 (0-0)

Omgång 2 : Förslövs IF - Eket 5-3 (3-1)

Omgång 3 : Eket - Olympia 3-2 (0-1)

Omgång 4 : IFK Rössjöholm - Eket 0-1 (0-0)

Omgång 5 : Eket - Vikens IK 1-1 (1-0) Stod matchen. Släppte däremot inte in målet.

Omgång 6 : Hittarps IK - Eket 1-1 (0-0) Stod inte matchen. Rött kort i matchen innan.

Omgång 7 : Eket - Billesholms GIF 4-1 (1-0)

Omgång 8 : Båstads GIF - Eket 0-3 (0-1)

Omgång 9 : Eket - Åsljunga SK 0-2 (0-1)

Omgång 10 : Skäldervikens IF - Eket 2-1 (0-1) Stod inte matchen. Studentvecka
Omgång 11 : Eket - Bälinge 2-0 (1-0)

Omgång 12 : Kullavägens BK - Eket 2-1 (2-0)

Omgång 13 : Eket - Förslövs IF 1-6 (0-3) Stod inte matchen. Knäproblem.

Omgång 14 : Olympia - Eket 1-3 (1-1)

Omgång 15 : Eket - IFK Rössjöholm 2-1 (0-1)

Omgång 16 : Vikens IK - Eket 2-0 (1-0)

Omgång 17 : Eket - Hittarps IK 2-3 (1-1)

Omgång 18 : Billesholms GIF - Eket 0-4 (0-3)

Omgång 19 : Eket - Båstad 3-1 (2-0)
Omgång 20 : Åsljunga - Eket 4-0 (3-0)
Omgång 21 : Eket - Skälderviken 1-1 (0-0)
Omgång 22 : Bälinge - Eket 0-1 (0-0)

Totala :                                             Hemma :

M   V   O   F   GM-IM   +/-   P           M   V   O   F   GM-IM   +/-   P

22  10   4   8    37-35    2    34         11  5   3   3   19-18     1    18


Borta :

M   V   O   F   GM-IM   +/-   P

11    5   1   5    18-17    1    16



Så summeras det gångna året av KissiKassen. Skrivare: Kennie " KissiKassen " Svensson # 1 2008- 01-10

Field Major

God Natt & Välkommen till mina helt nya Halo 3 blogg.


Idag ska väl snacket bara handla om hur jag uppnådde Field Major Grad 4, och sista graden av Major stabben.
Den var efterlängtad och mycket välförtjänt efter så mycket tid jag lagt ner, men tänker inte sluta när jag är som bäst som de flesta idrottsproffs brukar säga.
Utan ni kommer att få följa denna blogg och mitt Halo 3 spelande i framtiden och kommer att plocka hem flera titlar om jag får säga mitt i leken om General titlen.
Det ska även tilläggas att jag hade inte klarat 1-2 tredje delar av min totalla XP utan en viss person och denna person är i själva verket också en Halo fantast och vid namn Dennis Ahlstedt som också med framtiden funderat på att skaffa ett xbox liv och ett fartfyllt sådant.

När jag idag låg på 1198 så laggade så mycket så man knappt kunde spela och jag fick ta och starta om xboxet. Klart kan man klarar lite när det laggar men någon gång kan man inte hålla udan sitt humör och man får spader över det hela. Efter 2 matcher till så låg man plötsligt på 1200 XP och  Field Major grad 4, precis som man inte trodde att det var möjligt. Kan inte förklara hur nöjd man är och hur stolt jag är över att ha kämpat i vått och tort.



.... Nästa mål som är uppsatt bör vara Commander Grad 3 eftersom jag kommer att hamna där och jag får upp Highest Skill i 35 vilket man bör få någon gång inom de senaste månaderna.  Kiss i Kassen tackar för sig och går till sängs med livet i behåll tills nästa gång krigaren står redo inför nästa bekymmer.


Den Stora Resan

Tjabba Kiss Fans !!!

Kan tro att jag menar något annat med Kiss fans :), men det är just vad det ska handla om i dagens upplaga av Halo 3.
Följde med mina kära Halo 3 kollega till 3 för att han skulle kolla upp lite fakta om sin mobil osv.
När det var på sin ordning begav vi oss direkt till Väla och Ebgames för den stora förväntan som var skyhöga eftersom det var dags att skaffa sig ett Microsoft Points till kvällens xbox spel. När då han som stod i kassan sa att alla sådana var slut, blev man skit ledsen och man gick och grälade men då kom Dennis med den stora idén, då han sa, - Vi kan åka till Siba för de har troligen det som vi söker.
Jag kunde knappt bärga mig innan man fick lägga beslag på den stora skönheten som skulle göra mig ett nytt namn inom Halo 3 och den stora resan till det uppnådda målet som är General Grad 4 5000 XP.

.... Men när det väl var dags för att byta gamertag så gick det ... J***a fel !!! Kunde inte byta till det jag ville :(. Allt var nästan fördjäves att äns öppna skiten. Jag som gärna ville ha Xx JeSusStillAliv3 xX eller JeSusFr0mSWE.

Det gick ju så klart inte. :@ så jag struntade i det och begav mig genast till Xbox Marketplace och laddade ner dessa tre härliga banorna på Halo 3, vilket innebär att jag har alla banor som man kan ha och tills nu har jag suttit och spelat dem.

Man kan inte allt än att ge dessa banorna topp betyg för de är planerade in till sista detalj och är hur goa som helst.

Ett försmak kommer här och nu !!!

Avalanche




Blackout




GhostTown


Sjukaste Stick

Tjena Kära Halo 3 Fans !

Idag har jag gjort en av världens mest otroliga plasma stick och det var det sjukaste jag varit med om.
Man kan inte fatta hur jag gjorde och det är rätt grymt att kolla på filmen.

Men annars idag har det inte gått så bra för jag ligger på 1155 i EXP och förlorat hur mycket poäng som helst.
Man kommer ju bara med luffare/ förlorare och det är tråkigt meda´n det andra laget är hur mycket bättre som helst och man blir förbannad.

Kolla på bilden här nedan för




Kolla nu vart jag träffar henne.




... Nå vad tycker ni !?
Tror ni att det är fejkat !?
Kolla då på filmen som jag har :) .... In u´r face bitch.

RSS 2.0