Kiss Fredags chat v.12

Hej och välkomna till ännu en upplaga av Kiss Fredags chat och denna gången är det inte mindre än Kristoffer Andersson. Killen som ger allt under och vid sidan av matcherna både med sitt egagemang och sitt hårda jobb ute på mittfältet då han inte står vid sidan av planen.
Jag ska få ta del på vad han känner och hur han tycker och tänker.


1. Vad anser du om de nya lagen i den nya serien ? Är det en fördel eller en nackdel att möta dem ?
 

Svårt att säga, då jag tyvärr inte har superkoll på lagen åt öster. Dock ska det bli kul, om än svårt, att möta Östra Ljungby. Dessutom får vi ju ett "miniderby" mot Munka också - kul! Rössjöholm har vi ju också kvar som rivaler och DET är ju alltid roligt =)
Dock tror jag att oavsett vilka lag vi möter i år så har vi extremt goda chanser att slå dem! Har inte sett Eket ha ett bättre LAG på alla de år jag varit med, vilket tyvärr redan är uppe i c:a 12 år..

 
 

2. Nu är det nästan 22 dagar till seriepremiär mot Vinslöv, vi kan vi förvänta oss mot dessa ?

 

Som sagt, har inte superkoll på lagen från den halvan av skåne, men jag tror att om vi bara kommer up i den kapacitet vi har så kommer vi kunna slå alla lag i denna serien!
 
 
 
3. Hur tror du att det kommer att gå i serien ?
 

Jag tror faktiskt att vi kommer vara med uppe i topp 4 och slåss om serieseger alternativt kvalplats! Vi har många spelare på varje position och en hög konkurrens. Dock finns mer eller mindre givna spelare i laget och det krävs att dessa också är på träningarna och ger 100 % för att det ska bli en bra konkurrenssituation. Men jag tror stenhårt på Ekets Goif i år!



4. Vad är ditt huvudmål med A-lags fotbollen i år  ?
 

 Mitt huvudmål är väl, först och främst, att kunna komma i såpass form att jag kan tillföra något på träningarna. Att kunna driva och pusha laget på träning för att på så vis hjälpa till att hålla ett högt tempo och tuffa träningar. Gammal klyscha: Som man tränar spelar man", och det ligger mycket sanning i detta! Dock tror jag inte att jag kommer kunna konkurrera på allvar i A-laget, vi har fantastiskt starka spelare i P, Jess, Danne, Johan med flera som kommer dominera innermittfältet i denna serien! Kanske kan vara ett alternativ vid skador och avstängningar längre fram på säsongen, men detta är ju avhängigt att jag kommer i annan form än dagens. 
 
 
 
5. Fem snabba
 
Torres eller C.Ronaldo
Pasta eller Ris
Brasilien eller Argentinas fotbollslandslag
Rögle eller Malmö Redhawks
Mittfälltare eller Back

.... Tackar så mycket för din dyrbara tid hos mig i Kiss Fredags chat. OBS !! Glöm nu inte derbyt i Fagerhult imorgon kl 13.00 på Junexvallen. På återseende.


Kiss Fredags chat v.11

Tjena och välkomna till ännu en vecka med Kiss Fredags chat. Denna vecka är Lars-Johan "Lasse" Björklund som fått den äran att vara med i Kiss Fredags chatv. 11.
Slitvargen som kan spela exakt överallt på planen och som inte ger upp.



1. Hur ser du på vårt spel under träningsmatcherna ?


 Stundtals väldigt bra. Tyvärr har vi en tendens att falla in i motståndarnas spel, speciellt när vi möter lite sämre motstånd. Vårt spel bygger på uppspel till anfall och mittfält. Allt för ofta slår vi passen högt, långt 
 och 2-3 meter vid sidan av mötande spelare OM vi ens möter boll. Detta bidrar till ett innemittfält som springer runder i ett tomrum och inte kommer in i matchen.
Detta gör i sin tur att vi kommer fel när vi försvarar och backarna tvingas chansbryta vid mittplan istället för att kallt stå kvar, ev falla ner och invänta resten av laget.De matcherna vi kommer spela genom mittfält, i synnerhet innemittfält kommer ingen att slå oss.
 

2. Vad behövs för att vi ska få ett vinnande koncept ? 
 

Konkurrense, konkurrens och konkurrens. Man kan visst säga att vi behöver mycket folk och hög klass på träningarna o just det får vi genom konkurrense. 
Men har man en säker plats i laget kan man göra annat än träna 3-4 ggr i veckan, speciellt nu när det är Champions league och slutspel/kvalspels hockey. Och de träningar man kommer kan man gå på halvfart och hålla sig borta från närkamperna, det håller inte en hel säsong.

 

 
3. Tror du att IFK, Östra och Munka är bättre i år än under förra säsongen ? 
 

 IFK är det inte, Östra vet jag är bättre och vi kan vänta oss ytterligare bättre motstånd än det vi mötte för några veckor sedan.Munka har jag väldigt dålig koll på. Har aldrig sett dom som svårt motstånd och kanske är det just det som gjort dom svåra.
 
 

4. Tror du att vi når topp 3 i år ?
 

 Beror väldigt mkt på hur våra "givna" spelare presterar. Dom kommer få spela oavsett prestation. Presterar dom då inte blir det irritation i laget och allt slutar som i höstas.Spelar vi med bästa laget för dagen varje vecka, varje match vet jag att vi hamnar top 3.
 
 
5. Fem snabba.
 

Fisk eller Kyckling
Chelsea eller Man United
Action eller Komedi  
Rössjöholm eller Åsljunga 
Kommunmästerskap eller DM           



Nu tackar vi för denna vecka och på återseende nästa vecka med ännu en ny gäst efter det långa uppehållet. 
W'll be back soon !!
 

Träningsstatistik för jan & feb

Tjenare !!

Nu kommer ni att kunna följa hur tränings flitigheten är bland spelarna i A-laget och samt B-laget.
Det är till för att kunna sporra spelarna så att de tar sig tid och börjar träna ordentligt.
Det skulle vara roligt och se vilka som tränar mest och ligger i på träningarna precis som våran marathon tabell inne på www.eketsgoif.se


Beräknat på både Januari och Februari månad  


18 träningar:

Kennie Svensson
Petter Helgesson
Stefan Punnerud


17 träningar:

Andreas Persson


16 träningar:

Armend Bahtiri


15 träningar:

Joakim Lundh


14 träningar:

Lars-Johan Björklund


13 träningar:

Edi Zulfaj
Johan Sjöman
Aulon Kryeziu


12 träningar:

Fredrik Swärd


10 träning:

Ola Johansson
Enes


9 träningar:

Daniel Jansson
Kenny Linder


8 träningar:

Marcus Svensson
Jess Olsen


7 träningar:

Oskar Nilsson

Kristoffer Andersson

Andreas Ljung


6 träningar:

Rickard Bengtsson
Baki Vatansever
Oscar Levin


3 träningar:

Christian
Kim Arefäll


2 träningar:

Andreas Ottosson


1 träning:

Anton Rosdahl (p94)


Tack för att ni tog er lusten att se vilka som tränade hur mycket under Januari och Februari månad. Statistiken måste bli bättre om vi ska uppnå vårt huvudmål som är att ta en kvalplats !! Citerat av Jonas Larsson/Kenneth Falk.


RSS 2.0