3 omgången färdig

Då var det dags att summera helgen som gått och motståndet vi mött.

Omgång 3:

Sibbhult - Strömsborg 1-1 (1-1)
Hanaskog - Vinslöv 6-1 (x-x)
Glimåkra - Bjärnum 2-0 (1-0)
Munka Ljungby - Sösdala 2-6 (1-3)

Eket - Östra Ljungby 1-0 (0-0)
IFK Rössjöholm - Treby 0-3 (0-1)


Ännu en vinst som vi gläds åt i Ekets Goif. Ser fruktansvärt bra ut och som grädden på moset har vi hållt nollan.
Vi har visat att vi är att räkna med, problemet som det ser ut idag, är att vi kanske tycker att det går lekande lätt och det är inga helst problem. Kan nog fastna i den fällan om vi tänker för mycket på det.
Därför bör vi ta en match i taget och bearbeta oss vidare mot nya mål på vägen.
3 vinster av 3 möjliga en målskillnad på 11-0 och 9 poäng lovar faktiskt  gott inför hemma matchen mot Glimåkra som också ser ut att bli ett topplag, samt Hanaskog som med sin rutin från div 4 spelet ser starka ut denna säsong.

Strömsborg som lekte ut Rössjöholm i premiären verkar ha tappat sitt självförtroende eller något i den stilen. Tappar allt mer och mer poäng, medan Sibbhult verkar att bli ett mittenlag. 1 vinst, 1 oavgjord och 1 förlust.

Hanaskog plockade ytterligare en 3 poängare hemma mot nykomlingen Vinslöv som får rikta sig in på nedflyttning och kriga för att hålla sig kvar i div 5. Hanaskog ser mycket farliga ut och kanske med sin skicklighet och tur tar hemma serien efter 22 omgångar, vem vet !?

Glimåkra vill också vara med och slåss om platserna till div 4 och med 6-2 och 9 poäng på 3 matcher ser det väldigt bra ut. Det som såg så bra ut på försäsongen för Bjärnum, vad har hänt med er !? Ni kunde ju nästan slå vilket lag som helst på försäsongen men nu är det precis som ni gått in i väggen eller något liknande.

Munka Ljungby som jag trodde skulle ligga på en fin 5:e plats efter 22 omgångar har fått en riktigt tung start på sin uppkomst i 5:an. Sösdala som jag tror blir ett mittenlag har nog bevisat att de också inte heller ska räknas bort från toppstriden.

Eket som alla tror att det ska bli något stort av i år, verkar att ånga på från starten och det måste varit rätt så många år sedan Eket ägde matcherna och såg så starka ut som de gör idagens läge. Nu mötte man förvisso ett starkt Östra Ljungby som inte heller visar någon respekt för lagen på den norra sidan. Östra kommer nog att få en fin 3-4:E plats i tabellen, lever nog väldigt mycket på sina två duktiga anfallare, Marcus Hansson och Fredrik Jönsson samt mittfältaren Andreas Sandgren.

IFK Rössjöholm som jag trodde skulle ligga bättre till än Eket har bevisat motsatsen och tågar neråt mot div 6. Efter 4-0 förlusten på hemma plan mot Strömsborg ser inget ut att gå deras väg om man ser till dessa 3 omgångarna. Treby som vann gårdagens match mot IFK med klara 3-0 på Lärkeröds IP.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0