4:e omgången Färdig

Den 4:e omgången färdig spelad och så här gick det för lagen:


Sösdala - Sibhult 3-3    (2-1)

Bjärnum - Hanaskog 0-0   (0-0)

Vinslöv - Rössjöholm 0-2   (0-0)
Eket - Glimåkra 3-0   (0-0)
Östra Ljungby - Strömsborg 3-4   (2-3)
Treby - Munka Ljungby 0-2   (0-1)



Sösdala som hade en 2-1 ledning i paus kunde tydligen inte vinna på hemmplan mot Sibbhult. Sösdala som kom till spel med en säker seger mot Munka med hela 6-2 på bortaplan hade det inte lika lätt i helgen på hemmaplan. Sibbhult
som fick ännu en oavgjord inkasserad. Deras 2:a raka oavgjorda match.



Bjärnum
verkar nog ha börjat skrälla lite eftersom man fick med sig en poäng på hemmaplan mot självaste Hanaskog. Bjärnum behöver dessa viktiga poäng nu i början om man inte vill trilla ned till div 6. 1-10 i målskillnad ser inte så bra ut för Bjärnum. Hanaskog som ser allt mer säkrare ut fick lämna Sparbanksvallen med 1 poäng vilket jag ser som ett fiasko, eftersom det är så himla viktigt att vinna mot bottenlagen.


Vinslöv fick med sig en förlust till och ligger nu sist i div 5 norra och bara 3 mål och 15 insläppta på 4 matcher ser inte bra ut. Blir nog div 6 nästa år. Rössjöholm som bröt trenden genom att få med sig en viktig vinst ifrån Vinslöv med 2-0 och dessutom som sagt hålla nollan var ett faktum. Har Rössjöholm börjat sin upphämtning mot topplagen !? Återstår att se om de kan producera.


Eket har fått en kanonstart och har ännu inte släppt in något mål vvilket är mycket positvit och leder serien med full pott.
Finns inte så mycket att säga mer än att man överröstade både glimåkra och deras supporterklubb även om det satt långt inne. Glimåkra försökte och försökte och hade väl inte de farligaste och bästa lägena i matchen, men när man fick bra lägen så stod Eket-målvakten ivägen och som ser stabil ut denna säsong. Toppmötet slutade med en 3-0 seger och Glimåkras första förlust kom för säsongen.


Östra Ljungy som troligtvis hade en 3-1 ledning på hemmplan tappade mot Strömsborg och förlorade till sist med 4-3.
Östra Ljungbys farliga anfallare producerar fortfarande som inte är något ovanligt och målen är fördelade som följer: 2 Fredrik Jönsson och Marcus Hansson 1 mål. Har nu 2 förluster på de två senaste matcherna.
Strömsborg ska man nog inte räkna bort även om det är ett lag som ser stundtals bra ut, men kan även ha sina dåliga matcher vilket man inte bevisade i helgens match mot Östra, där man vände ett underläge och vann matchen med 4-3 på bortaplan.


Helgens sista match var mellan Treby och Munka Ljungby. Treby som också verkar ha en bra målvakt eller ett bra försvar släpper nog inte heller till så mycket. Bara 5 mål insläppta på 4 matcher talar gott, däremot måste man ha fler 3 poängare med sig från sina hemmamatcher om man vill undvika nedflyttning. Munka Ljungby som kom till matchen med 2-6 mot Sösdala på hemmplan var nog taggade till att vinna bortamatchen mot Treby, vilket man lyckades med och laget vann sin första match för säsongen i div 5.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0